DE ZUIVERINGSREISActiveer je zelfherstellend
vermogen

Mooi van binnen,
mooi van buiten

Zuiveringsreis ZONDER kuurbox

227,-

Deze reis brengt je:

 

 • deelname aan de zuiveringsreis 
 • 9 dagen online begeleiding
 • 9 dagen yoga, meditatie en ademoefeningen
 • dagelijks tips
 • online community met toegang tot een app & e-learning

Zuiveringsreis MET kuurbox

347,-

Deze reis brengt je:
 
 • complete kuurbox inclusief suppletie en recepten
 • deelname aan de zuiveringsreis
 • 9 dagen online begeleiding
 • 9 dagen yoga, meditatie en ademoefeningen
 • dagelijks tips
 • online community met toegang tot een app & e-learning

Zuiveringsreis inclusief
1 op 1 coaching

597,-

Deze reis brengt je:
 
 • complete kuurbox inclusief suppletie en recepten
 • deelname aan de zuiveringsreis
 • 9 dagen online begeleiding
 • 9 dagen yoga, meditatie en ademoefeningen
 • dagelijks tips
 • online community met toegang tot een app & e-learning
 • 1 op 1 coaching met Saskia
 • 1 op 1 coaching met Caroline

Wil jij zowel fysiek als mentaal gezond zijn en ben je bereid daar aan te werken?

Wil jij lekker in je vel zitten en lichaam en geest geven wat het nodig heeft?

Wil jij je zelfherstellend vermogen activeren?

Bewuste voeding en detoxen hebben me geleerd het heft in eigen handen te nemen en te beseffen dat ik de creator ben van mijn leven. In de roerige momenten van het leven kom ik er altijd weer bovenop. Al is de uitdaging nog zo groot, ik ga zitten, sluit mijn ogen en adem mezelf er doorheen. Als ik bewust adem, word het stil in mij en maak ik contact met iets wat groter is dan ik ben. Van daaruit kan ik leven in vertrouwen. Wat het leven ook van me vraagt, ik adem het leven! 
 
Wat er om je heen gebeurt heb je niet altijd direct invloed op maar wat er in jezelf gebeurt grotendeels wel. Je hebt altijd een keuze. Adem.
 
Deze inzichten wil ik met je delen.
 
De ademreis gaat jouw levenskracht activeren. 

Een complete zuiveringsbox met suppletie en recepten, 9 dagen online begeleiding, 9 dagen yoga, meditatie en ademoefeningen, dagelijkse tips, toegang to online community met app & e-learning

Zie de zuiveringsreis als een avontuur.

Je gaat op reis in jezelf. Het is aan jou om te beseffen dat transformatie, antwoorden en flow te vinden zijn in jezelf. Door jezelf bewust te voeden activeer je jouw zelfherstellend vermogen. 

De zuiveringsreis bestaat uit 9 dagen online begeleiding van ongeveer 30 minuten in een online leeromgeving. Elke les vergroot jouw bewustzijn over het effect van voeding op lichaam en geest. De yoga, meditatie en ademoefeningen ondersteunen jou tijdens je zuiveringsreis. In de online community is veel informatie te vinden over de zuiveringsreis en kan je uitwisselen met elkaar. Samen is zo veel leuker dan alleen. Hij kan je al je vragen stellen die dagelijks beantwoord worden! 
Activeer je zelfherstellend vermogen!
Mooi van binnen, mooi van buiten! 

Helende zuiveringsreis

Laat voeding je medicijn zijn. De zuiveringsreis is een uitgebalanceerd en doordacht programma; een begeleidende detox met alle tools die je nodig hebt om je geestelijk en fysiek te ontgiften.

Online programma: 3 weken toegang

De zuiveringsreis is een programma van 9 dagen. We verstrekken 3 weken toegang zodat je eventueel op een ander moment kan starten. Of dat je het na de 9 dagen nog fijn vindt om de oefeningen te doen of met elkaar in contact te zijn.

Meer dan 7 uur aan content

Alle lessen bij elkaar duren ongeveer 7 uur. Je krijgt alle informatie die nodig is om jouw lichaam en geest te voeden en met full focus te werken aan je zelfherstellend vermogen. Als je nog vragen hebt, mag je deze na de reis uiteraard nog stellen.

Quiz en webinar

Doe mee met de quiz en het webinar. Je komt meer te weten over gifstoffen in jouw lichaam en je leert dat je jouw lichaam weer in balans kunt brengen door het te zuiveren! Activeer je zelfherstellend vermogen en laat je licht stralen! 

Veelgestelde vragen

Je hebt 3 weken toegang (van 17 mei t/m 7 juni) tot de zuiveringsreis in de online leeromgeving. Hierdoor heb je genoeg tijd om deze in je eigen tempo te volgen en gebruik te maken van de kracht van herhaling. We adviseren je om samen met ons te starten op 17 mei en de volle 9 dagen met ons mee doet. Mocht jouw agenda dat niet toelaten dan kan je op een ander tijdstip instromen. De lessen zijn opgenomen en staan voor je klaar. Jij bepaald je eigen ritme.

Jazeker! Het gaat over zoveel meer dan alleen ‘detoxtechnieken”. Het is een reis naar binnen en zuiveren, voeding, yoga, adem en meditatie zijn ons ‘voertuig’.

Ja. Je gaat stap voor stap wennen aan andere voeding. We gaan dierlijke eiwitten en toxische, verslavende middelen weglaten. Ook gaan we jouw huis, je lichaam, opschonen. We gaan jouw zelfherstellend vermogen activeren door je lichaam en geest te zuiveren. Je leert wat voeding voor je systeem doet. Je creëert een gezonde levensstijl die bij je past. Als je extra begeleiding nodig hebt, is er de mogelijkheid tot een individueel coaching traject. 

Het programma is praktisch en stap voor stap opgebouwd met een vleugje magie. Wij  staan in verbinding met het universum en tegelijkertijd met beide voeten op de grond. 

Als je kiest voor de zuiveringsbox krijg je deze per post toegestuurd. In de box zit een boodschappenlijst. Handig als je zorgt dat je alles in huis hebt voordat we starten. Verder heb je niets nodig! Het is super makkelijk, je krijgt een link waar je mee kan deelnemen. Je komt in een online omgeving. Hier heb je verder niets voor nodig, alleen internet, een portie wilskracht en gezonde voeding natuurlijk.

Alle opnames blijven  drie weken online staan voor jou: van 17 mei t/m 7 juni. Er zit kracht in herhaling dus als je de technieken nog een keer wil bekijken of volgen kan dat. De lessen zijn opgenomen en staan voor je klaar. Jij bepaald je eigen ritme.