De relatiereis

Relatiecoaching: verdiep of hernieuw je relatie.

Waar staan jullie en waar willen jullie heen?

Meer verbinding in de relatie?
Relatie APK?
Scheiden in verbinding?
Her-ijken, opnieuw vorm geven aan jullie relatie?

We werken met stellen die hun relatie willen verdiepen en hernieuwen; die uit elkaar groeien of zijn vastgelopen en willen zoeken naar hoe verder. We werken aan het verbeteren van de communicatie, inzicht in elkaars behoeften, hoe om te gaan met irritaties en sleur, met levenskeuzes van de ander, verlies van interesse in elkaar, ontrouw, seksuele uitdagingen, vergroten van de passie, trauma’s en rouwverwerking.

We schijnen met liefde licht op jullie samen en geven diepgaande inzichten in de manier waarop jullie communiceren en hoe jullie je tot elkaar verhouden. We zoeken samen naar een vorm waarin we van hoofd naar hart bewegen, altijd op zoek naar de verbinding.

Langdurige, gepassioneerde, liefdevolle en gezonde relaties ontstaan niet zomaar. Wij geloven dat ze het gevolg zijn van wederzijds commitment.

Hoe maken jullie contact met elkaar? Hoe is de intimiteit? De seksualiteit? Hoe geef je gezond je grenzen aan? Hoe zorg je voor jezelf? Wat wordt er verteld en wat juist niet?

Maken oude patronen zichtbaar.

We werken op onze unieke en authentieke manier en nodigen jullie uit om niet vanuit emoties te praten maar over de emoties te praten. Te leren luisteren naar de emoties achter de woorden. Als jullie elkaar kunnen zien, horen en voelen, ieder vanuit zichzelf, komt er van alles in beweging. De beweging is van binnen naar buiten. Het doel is dat liefde toegelaten wordt. Dat liefde stroomt. Dat je eigenheid voelt in het samen zijn. Vrijheid in verbinding.

We begeleiden jullie proces met of zonder de paarden.

Paarden screenen hun omgeving constant en zien hoe de kudde reageert. Jullie maken tijdens een sessie ook deel uit van de kudde. De paarden spiegelen ook de interactie tussen jou en je partner waardoor valkuilen, gedrag, verbindingen, oorzaak en gevolg heel duidelijk zichtbaar worden. Gedragspatronen, waardoor het steeds weer misgaat tussen jullie, worden blootgelegd. Het opgeven van slachtofferschap, het ontmaskeren van de saboteur, het sluiten van vluchtroutes. Het mooie is dat de paarden je tegelijkertijd laten zien hoe het anders kan.

Gratis geleide meditatie & ademhalingsoefening

Ontdek hoe fijn het is om naar binnen te keren. Laat je licht stralen.
Deel jouw naam en e-mail om de gratis oefeningen te ontvangen.

    Door jouw gegevens met mij te delen geef je mij toestemming om je emails te versturen. Geen spam, dat beloof ik. Uitschrijven kan altijd!