FAQ

spiraal-wit

Het programma: de reis naar binnen.

De reis naar binnen is een online platform voor persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Iedere reis bestaat uit podcasts met experts, gratis oefeningen, een gratis challenge en een reisprogramma van 8 levenslessen.

Het doel van de reis is dat je op avontuur gaat in jezelf. Dat je naar binnen keert en gaat leven in lijn met wie je echt bent. Ontdek het pad van verlichte levenskunst en laat je licht stralen.

Ga je mee op reis?

Wil je thuiskomen in jezelf en ben je bereid met focus en intentie te werken aan jouw persoonlijke transformatie?

– ben je op zoek naar vrijheid in jezelf
– ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen
– ben je op zoek en nog steeds niet verlicht
– ben je op zoek naar je ware zelf
– heb je het gevoel dat je er niet helemaal mag zijn
– heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent
– loop je steeds tegen dezelfde patroon aan en wil je dit doorbreken
– heb je interesse in spirituele en existentiële vraagstukken
– mis je verbinding
– wil jij worden wie je in wezen bent
– wil jij van hoofd naar hart
– wil jij van doen naar zijn

– als je niet gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan
– als je denkt dat de oplossingen door mij aangereikt worden
– als je er van uitgaat dat ik een kant en klare pil heb die jouw problemen als de sneeuw voor de zon doen verdwijnen
– als je geen commitment hebt

De reis naar binnen bestaat uit een gevarieerd aanbod van praktische technieken en cursussen die je afzonderlijk van elkaar kunt volgen, passend bij jouw eigen motivatie en mate van commitment. We raden aan alle verschillende programma’s te volgen. Zo boek je resultaat. Lees hier alles over de reis naar binnen.

Je kunt direct beginnen! Het maakt niet uit wanneer je de reis naar binnen start. De losse programma’s kan je afzonderlijk van elkaar kopen en volgen.

Nee, het volledige programma volg je online in een beveiligde omgeving. We leveren online content. We hebben het programma zo ontwikkeld dat je je gedragen voelt door het hele proces en je het op je eigen tempo kan volgen. Wel is er de mogelijkheid om een coaching sessie in te plannen online of offline. Klik hier voor meer informatie over coaching.

Dat kan! De reis naar binnen is een online programma. Het enige wat je nodig hebt is WiFi of jouw mobiele netwerk.

Wij raden aan om een routine te creëren, waarin je ruimte maakt voor het programma. De programma’s zijn allemaal verschillend en het hangt ook helemaal af van jouw persoonlijke ervaring en ontwikkeling. Er zullen modules zijn waar je snel doorheen vliegt en andere waar je weer wat meer tijd voor nodig hebt. Jouw investering is ongeveer twee uur per week. Focus en intentie zijn de sleutel tot jouw persoonlijke ontwikkeling!

Ja. Wij bieden kwaliteit en willen dat jij tevreden bent.
We hanteren een niet goed geld terug policy van 14 dagen na aankoop. We horen natuurlijk graag de reden zodat we kunnen leren en transformeren.

Het is voor iedereen met een open mind en een behoefte om te groeien en het bewustzijn te vergroten.

Je ontvangt in totaal 8 lessen. Elke les omvat een video, een pdf-bestand en een audiobestand. Op de video geef ik uitleg, middels het pdf-bestand kun je alle info nog eens nalezen en het audiobestand is ter ondersteuning van het oefenen.

Erg moeilijk om die vraag te beantwoorden. Er zijn deelnemers aan het online programma die al geruime tijd het innerlijke pad bewandelen die als feedback geven dat ze het programma verrassend en goed vinden. Toch zal dat niet voor iedereen gelden. We hanteren een niet goed geld terug policy. Dus: ervaar zelf!

Ja, je kunt de cursus nu kopen en hem op een later tijdstip gaan volgen.

Dat is geen probleem. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen. Omdat je gedurende 1 jaar toegang tot het programma behoudt kun de cursus op een later tijdstip ook nog eens herhalen.

Co- creëren

Co-creëren stemt me gelukkig. Als het lijn ligt met mijn aanbod, ga ik graag met je in gesprek.

Heb jij een topic wat je onder de aandacht wilt brengen? Als het een toegevoegde waarde biedt, nodig ik je graag uit voor opname van een podcast in de studio.

Je eigen artikel op De Reis naar Binnen?

Dat kan. Wanneer het past binnen de thema’s bewustzijn, zelfontwikkeling en gezonde leefstijl maak ik graag een creatief voorstel. Alle content blijft online zolang De Reis naar Binnen bestaat.

Het Instagram account van De Reis naar Binnen is in te zetten voor mooie samenwerkingen. Authentieke content is een vereiste.

Als jouw product of dienst aansluit bij De Reis naar Binnen en bijdraagt aan een hoger bewustzijn en een hogere trilling meld je dan als affiliate partner.

Het is belangrijk te beseffen dat: Ik niet geregistreerd sta als arts en ook niet als therapeut.

  • Ik geen diagnose stel en ook geen behandeling of therapie geef. 
  • Je een ontmoeting met mij het beste kunt vergelijken met een gesprek van mens tot mens.

Mocht je een gesprek met mij willen dan kun je een e-mail sturen naar reis@carolinethijs.nl of een afspraak maken.

Op deze pagina kan je meer vinden over coaching mogelijkheden.