De zakelijke reis.

Werken met bezieling is wat ik iedereen wens: zingeving, onderlinge verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Bewustwording en transformatie van mens en organisatie.

Laat me je inspireren door thema’s als liefde voor werk, duurzaamheid en betekenisvol werken.

Zo binnen, zo buiten.

Ik help leiders om hun volledige potentieel aan te boren en van binnenuit te leiden. Complexe vraagstukken van onze tijd omzetten in substantiële verandering, vanuit verbinding met jezelf, anderen en de wereld.

Ik ben gepassioneerd en sterk in het begeleiden van ontwikkelingstrajecten binnen organisaties en neem houding en gedrag onder de loep. Het verbinden van hoofd (zakelijkheid en ratio) en hart (ziel en gevoel) en handen (walk your talk) staat centraal. Mijn doel is het creëren van een omgeving waar mensen het gevoel hebben dat ze alles van zichzelf meenemen naar hun werk. Dat ze zich gezien en gehoord voelen opdat ze hun volle potentie leven op de werkvloer.

Ik inspireer recht uit het hart en gids organisaties het nieuwe tijdperk binnen om verschil te maken. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik ga graag met je op reis.

Ga je mee op reis?

Betekenis en bewust-zijn brengen, daar word ik blij van!

Ik wil van betekenis zijn en help je graag op jouw reis naar binnen. Je ontvangt 2 oefeningen die je helpen naar binnen te keren en contact te maken met jouw essentie. Ontdek het pad van verlichte levenskunst en laat je licht stralen.

Ontdek de 8 dagen challenge

Wil je ontdekken wat de heilzame effecten zijn van bewust ademen?

Schrijf je in en ontvang 8 dagen lang een korte ademhalingsoefening in je mailbox. In deze 8 korte lessen maak je kennis met de kunst van ademhalen. Je adem is je leven. Activeer je levenskracht. Elke dag ontvang je een les via de mail.

    Door jouw gegevens met mij te delen geef je mij toestemming om je emails te versturen. Geen spam, dat beloof ik. Uitschrijven kan altijd!