Boek een gratis 30 min kennismakingsgesprek

De mooiste reis in het leven is de reis naar binnen.

De Reis naar Binnen is een praktische, transformerende en eenvoudige methode voor zelfonderzoek.
Ga met me mee op reis door thema’s als eigen levensweg, gezin, relatie, werk, persoonlijke groei en bewust-zijn.
Laat je licht stralen!

Ga je mee op reis?

De enige hoop voor de mensheid ligt in de transformatie van het individu.

~ Krishnamurti

De mooiste reis in het leven is de reis naar binnen.

De individuele reis

Tijdens een individuele reis gaan we samen op avontuur. Ik ontmoet je waar jij nu bent en reis een stukje met je mee. Ieder mens is uniek dus zo benader ik jou ook.

De relatie reis

Sessies voor stellen die hun relatie willen verdiepen en hernieuwen; die uit elkaar groeien of zijn vastgelopen en willen zoeken naar hoe verder. 

De zakelijke reis

Van binnenuit complexe vraagstukken van onze tijd omzetten in substantiële verandering, vanuit verbinding met jezelf, anderen en de wereld.

Paardencoaching

Wist je dat paarden al tien keer langer op aarde leven dan wij mensen? Ze spelen al duizenden jaren een prominente rol in de ontwikkeling van de menselijke geschiedenis. Historisch gezien heeft de samenwerking met paarden een even groot effect gehad als de uitvinding van het wiel.

Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft dat dieren als paarden hun eigen intelligentie hebben en dat zij zelfstandig denkende, lerende en voelende wezens zijn. Ik werk met de paarden als partners en ga een stapje verder dan de inzet als dierlijke spiegel voor menselijke projectie. 

De kracht van de kudde

Paarden screenen hun omgeving constant en zien hoe de kudde reageert. De kudde zie ik als één organisch bewegend geheel waarin ieder individu fijn is afgestemd op de ander. 

Jij maakt tijdens een sessie ook deel uit van de kudde. 

Omdat paarden kudde- en vluchtdieren zijn moeten zij voor hun voortbestaan de kleinste veranderingen in hun omgeving waarnemen. Ze lezen de lichaamstaal van anderen. Hun manier van communiceren is zonder woorden. Hun natuurlijke kuddegedrag staat model voor effectieve communicatie, authentieke relaties en samenwerking op basis van individuele talenten en competenties. De kracht van de kudde zit in de afstemming onderling. De innerlijke beweging naar onderlinge afstemming en harmonie (een geheel vormen) is aanwezig in ieder paard. 

Paarden raken het onzichtbare, onbenoemde en niet gehoorde aan. Als jij werkelijk waarachtig in contact bent met jouwzelf dan wordt je opgenomen in de onderlinge connectie van de kudde. Deze beweging zet zich voort in jou. Je komt in jouw flow. Eenmaal opgenomen in de kudde, verandert je manier van kijken. Je begint ‘meer’ te zien. Je gaat het wezenlijke herkennen.

Het paard als partner

Paarden zijn meesters in communicatie en spiegelen jouw gevoelens en gedachten. Valkuilen, gedrag, verbindingen, oorzaak en gevolg worden duidelijk zichtbaar. Gedragspatronen, waardoor het steeds weer misgaat worden blootgelegd. Paarden zijn hoog sensitief en geven onmiddellijk feedback over je gedrag in het hier en nu. Ze geven perfect aan wanneer jouw denken, voelen en handelen niet op één lijn zitten. Prachtig. Het mooie is dat de paarden je tegelijkertijd laten zien hoe het anders kan. Ze tonen ons dat het bewustzijn van onze kwetsbaarheid de bron is van kracht in plaats van zwakte, en dat je niet als een roofdier hoeft te gedragen om sterk in het leven te staan.

Ik werk op mijn authentieke manier en zorg voor inzicht in jouw gedrag, we gaan er mee aan de slag en dat zorgt voor blijvende gedragsverandering. Het paard wordt ingezet als partner.

Onze kudde

Onze kudde bestaat uit 3 paarden. Ze leven zo dicht mogelijk bij de natuur met 24 uur per dag weidegang en een schuilstal.  

Als je wilt ervaren wat een transformatiesessie met de paarden voor je kan betekenen, meld je dan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Recensies paardencoaching

Schumann Frequentie

Wil je gezond en vitaal worden of blijven?
De Schumann frequentie (7,83 Hertz) is een wetenschappelijk onderbouwde frequentie. Professor Schumann ontdekte in 1952 dat het elektromagnetische ritme van de aarde invloed heeft op elk levend organisme. De Schumann frequentie heeft een positieve invloed op de algemene gezondheid. Deze frequentie is van levensbelang voor zowel planten-, als dieren-, en mensenrijk.

Het systeem is inzetbaar voor preventie, therapie, revalidatie en pijnbestrijding. Bedrijven gebruiken het als quick-fix ontspanning voor hun medewerkers wat bijdraagt aan verhoogde concentratie en stressreductie en ook ziekteverzuim terugdringt.

Je bent zo jong als je ruggengraat. Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en komt onze ruggengraat weer in neutrale positie. Door de ruimte die ontstaat tussen de wervels, kunnen de tussenwervelschijven zich vol ‘sponsen’ met lymfe vocht/zuurstof. Via zenuwbanen wordt dit naar alle organen in ons lichaam getransporteerd.

De Schumann resonantie harmoniseert ons systeem en brengt ons fysiek en emotioneel terug naar onze natuurlijke staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen. Uit ervaring zijn deze klachten goed behandelbaar:
• Rugklachten, hernia
• Pijn in nek en schouders
• Hoofdpijn
• Artrose Artritus
• Reuma
• Slapeloosheid
• Burn out klachten | nervositeit | stress
• Verhoogde spierspanning
• Spijsverteringsmoeilijkheden | overgewicht
• Osteoporose
• Lymfoedeem
• Lipoedeem
• ADHD/ADD

Wil je meer weten? Hieronder vind je relevante informatie:

Prachtig film

Hier een link naar muziek met de helende frequentie van 342 hz.

Je kan je ook aanmelden op het Telegram kanaal Soul Frequency. Hier vind je veel muziekstukken vertaald op 432 hz.

Een interessant artikel in ‘t Duits over de pijnappelklier, de Schumann frequentie en hexagonaal water.

Het stimuleren van zelfherstel door de Schumann resonantie.

Lees hier hoe je jouw frequentie kan verhogen.

Mooi artikel in ‘t Engels over de Schumann resonantie.

Wil je meer weten of wil je zelf ervaren wat het Schumann systeem voor jou kan betekenen?

Wil je
– jouw zelfherstellend vermogen activeren
– je beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties
– je cellen te activeren en je DNA te restaureren
– je rechter- en linkerhersenhelft met elkaar te verbinden

De tijd waarin wij leven is heel intens. Als je de behoefde voelt om meer te weten te komen over  de Schumann resonantie, de pieken en dalen, hoe je thuis zelf het beste de verbinding kunt maken en houden, de gebeurtenissen in Nederland en over de wereld, de gebeurtenissen in en om jou heen, de shift van 3D naar 5D, of persoonlijke vraagstukken wilt bespreken, neem dan contact op.

Ik werk met het Schumann systeem in al mijn sessies. Behandelingen zijn mogelijk los en op rittenkaart. 

De reis naar binnen in je mailbox?

Laat me je inspireren met reistips. Geen spam, beloofd!

Als dank voor het delen van jouw gegevens ontvang je een gratis meditatie oefening om je trilling te verhogen.

    Door jouw gegevens met mij te delen geef je mij toestemming om je emails te versturen. Geen spam, dat beloof ik. Uitschrijven kan altijd!